RESULT-IS respecteert de privacy van haar klanten en bezoekers van haar website. Persoonlijke informatie wordt vertrouwelijk behandeld en verwerking van persoonsgegevens gebeurt in overeenstemming met de wettelijke eisen, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Persoonsgegevens worden verwerkt voor het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten met RESULT-IS en/of Jos Claessens. Gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt.

In een gesprek of per e-mail, social media en/of contact- en aanmeldformulier ontvangen gegevens worden bewaard zolang als noodzakelijk voor het leveren van producten, verlenen van diensten of door de overheid verplicht. Naam, adres en e-mail kunnen worden gebruikt voor het toesturen van informatie over RESULT-IS en haar dienstverlening. Andere gegevens kunnen bijvoorbeeld bedrijfsnaam, webadres, telefoonnummer, bankrekeningnummer, KvK/BTW nummer zijn. Nieuwsbrieven bevatten steeds een link om af te melden. Relaties van RESULT-IS kunnen altijd na een schriftelijk verzoek hun gegevens inzien, aanpassen en/of laten verwijderen.

Webbezoek en klikgedrag worden als algemene gegevens bijgehouden waardoor onder andere IP-adres van computer, gebruikersnaam, tijdstip van bezoek en door browser meegestuurde gegevens worden geregistreerd en gebruikt voor statistische analyse. RESULT-IS maakt alleen gebruik van technische, functionele en analytische (geen tracking) cookies om haar dienstverlening en website te optimaliseren.

Raadpleeg de desbetreffende partij voor haar privacybeleid als zij gelinked is met de website van RESULT-IS. Het is aan te bevelen het privacybeleid van Google en social media kanalen te lezen.

RESULT-IS behoudt het recht dit privacybeleid aan te passen; wijzigingen zullen op haar website worden gepubliceerd. Bij vragen, onduidelijkheden, twijfel over beveiliging en/of aanwijzingen van mogelijk misbruik, graag een e-mail sturen naar info@josclaessens.com of direct bellen met 06-17421113.