We leven in een transformatieve tijd met uitdagingen die ons wakker schudden. Als we ons realiseren dat onzichtbare krachten onze wereld regeren, kunnen we een dynamiek kiezen die ons en onze planeet dient.

Met dat verruimde bewustzijn kunnen we verantwoordelijkheid nemen, ons bestaan vormgeven, onze organisaties aanpassen en een echt inclusieve, duurzame samenleving creëren.

Onze wereld is een onvoorspelbaar systeem van afhankelijkheden en daarom niet (geheel) maakbaar. Terwijl systeemdenken ons met onzekerheden laat omgaan, zijn verbinding en samenwerking een must.

 

Edward Lorenz ontdekte hoe de natuur werkt en noemde dat het vlindereffect. Zijn inzicht illustreert dat een kleine verandering grote consequenties kan hebben. En dát heeft ons een onzichtbaar virus laten ervaren.

Verwonder jij je over de wereld van vandaag? Wil je graag weten hoe we een inclusievere en duurzamere samenleving kunnen creëren? En wat jij als individu kunt doen? Of wat organisaties kunnen doen?

Laat je inspireren over bewust leiderschap, strategie-uitvoering en verandering: over een resultaat- en mensgerichte aanpak om onze maatschappij van inspiratie naar verantwoordelijkheid te managen.

In deze tijd van verandering wordt elk individu uitgedaagd te reflecteren op zijn eigen bestaan en zijn bijdrage aan de maatschappij. Hoe goed ken jij jezelf? Hoe authentiek ben je? Heb jij bewust leiderschap over je eigen leven en werk?

Ook organisaties worden gedwongen in de tijd mee te bewegen. En dat betekent op collectief niveau bewust leiderschap nemen. Hoe goed ken jij je omgeving? Andermans talenten? Nodig om samen de wereld mooier te kleuren.

Gaaf! Laat je gegevens achter, ontvang inspiratie in het Engels en/of Nederlands en wees een van de eersten om de trilogie te ervaren.